Provoet pedicure

Uw voeten dragen de hele dag uw gewicht. Ga daarom regelmatig naar een pedicure en geef uw voeten de verzorging die ze verdienen.

Bij Schoonheidssalon Amanda werken wij met een pedicuremotor met spraytechniek. De behandeling is hierdoor heel aangenaam. Voor uw voeten gebruiken we de verzorgende voetproducten van Laufwunder.

Speciale voetverzorging voor diabetici
Schoonheidssalon Amanda is gespecialiseerd in de behandeling van diabetische voeten, is KRP-geregistreerd (Kwaliteits Register voor Pedicure) en lid van ProVoet.

IPL-behandeling (definitieve ontharing)

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Een droom van vele vrouwen én mannen. Schoonheidssalon Amanda biedt de ideale toepassing voor definitieve ontharing met IPL (Intensed Pulse Light), ook wel flitslicht-methode genoemd. Een IPL-behandeling vermindert de haargroei na een aantal behandelingen met 80 tot 90%.

Reken voorgoed af met uw ongewenste haargroei en maak een afspraak voor uw eerste IPL-behandeling bij Schoonheidssalon Amanda. Ook voor meer informatie over IPL neemt u contact met ons op, bel 06-21970651of 0183-633890.

Professionele make-up

Voor sommige gelegenheden wilt u extra aandacht besteden aan uw uiterlijk. Bijvoorbeeld voor een groot feest, een speciaal avondje uit of uw trouwdag. Wilt u mooie bruidsmake-up dan maken we voorafgaand aan uw grote dag eerst een proef make-up, geheel naar uw wensen. We maken gebruik van het prachtige make-upmerk Lookx en creëren de perfecte look voor elke gelegenheid. Maak nu een afspraak bij Schoonheidssalon Amanda in Gorinchem of plan een afspraak in bij u thuis.

Gezichtsbehandeling

Heeft u last van acne, of merkt u de eerste tekenen van een minder elastische huid? Schoonheidssalon Amanda is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Voor anti-aging gebruiken we de revolutionaire Skin Refine Line van Mila d’Opiz, een Zwitsers natuurcosmetica-merk. Maar ook voor de jonge huid bieden wij verschillende behandelingen aan met de producten van het merk Mila d’Opiz.